ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΥΠΑΣ – 1st Live 2020 -ΠΑΡΑΓΚΑ – Μυτικας Πρεβεζης 18.7.2020)

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΥΠΑΣ – 1st Live 2020 -ΠΑΡΑΓΚΑ – Μύτικας Πρεβέζης 18.7.2020)

Μία παραγωγή της TROPOS MUSIC (music.tropos.gr). Η παραγωγή έγινε εξ ολοκλήρου με το smartphone Xiaomi ΜΙ 9Τ PRO.
TROPOS Music is an initiative of TROPOS BRANDING Co (www.tropos.gr) to support the Music Community by connecting Brands with music creators following the MicroTribes approach in a multicultural society.
Ο Κώστας Αντύπας γεννήθηκε στην Πρέβεζα όπου και ζει δίπλα στη θάλασσα.. Σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής,και ασχολήθηκε με το θέατρο( ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κομοτηνής,Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας) σαν ηθοποιός και μουσικός. Καταπιάστηκε με το πέρασμα των χρόνων όμως έντονα με δύο αγάπες: τη μουσική και τον αθλητισμό.
Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους δημιουργούς και μουσικούς όπως με την Ανδριάνα Μπάμπαλη , τη Γιώτα Νέγκα, τη Νίνα Λοτσάρη, τον Πρεβεζάνο Αποστόλη Βαγγελάκη αλλά κ.α.
Την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, του την παρουσίασε το 2007 με τίτλο «Το λεωφορείο της στιγμής». Ο Κώστας Αντύπας έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλές μουσικές σκηνές της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδος αλλά και σε χώρους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Επιμένει και σήμερα να σκαλίζει στιχάκια και να γράφει μουσικές, πότε για τη ζωή και τον έρωτα, τη θάλασσα και πότε για την αγαπημένη του πόλη την Πρέβεζα.Επιπρόσθετα έχει το ταλέντο να ”πειράζει” γνωστά κομμάτια βάζοντας δικά του στοιχεία μέσα από ωραίες διασκευές.

The event is finished.

Date

Jul 18 - 19 2020
Expired!

Time

Doors: 22.30 | Live: 22.30
10:30 pm - 1:30 am

Cost

Ticket: 3 €
dada cafe-bar

Location

dada cafe-bar
Αλεξοπούλου 5, 471 00 Άρτα
Category